top of page

AKTUELT

Søk

Hytter/tomter

Ledige festetomter i Toten Almenning lodd nr 4 og 5.

Du finner reguleringsplankart og reguleringsbestemmelser for de ulike hytteområdene på kommunens kartside. Du må da velge "Arealplaner" øverst i menyen til venstre. Du kan så søke på f. eks Hersjøen og vil da få opp reguleringsplankartet og reguleringsplanbestemmelser.

På hyttegrendene i Nybrenna og Fjæluhøgda har vi lagt ut flere festetomter. For alle interesserte er det "først til mølla"-prinsippet som gjelder. Tomtene blir delt ut ettersom interesserte melder seg på. For nærmere informasjon om hvilke tomter som til enhver tid er tilgjengelige, kontakt bestyrer Mats Halvorsrud på telefon 95 55 06 79 (post@totenalm.no).


Finn.no:

Kart og reguleringsplaner finner du ved å klikke her.

Nylige
Arkiv

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få melding om nyheter og tilbud! Nyhetsbrevet er gratis og du kan melde deg ut når som helst.

bottom of page